Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nederland Bulgarije

Zonnebloem afdeling

Aan het eind van de wedstrijd loopt Arjan Robben alleen een ronde langs het publiek, plots springt hij over de reclameborden

Nederland - Bulgarije

Mede dankzij sponsor NUON, konden we zondag 03-09-2017 naar de Johan Cruijff Arena voor de wedstrijd Nederland - Bulgarije.

In de 7e minuut scoort Davie Pröpper al de 1-0. Dat is snel, dus hopen op een hoge uitslag. Helaas duurt het tot ruim in de tweede helft voordat Arjan Robben de 2-0 scoort.
Iedereen is nog aan het juichen, en Bulgarije scoort 2-1, dat is een tegenvaller. Gelukkig scoort Pröpper nog de 3-1.

Door deze wedstrijd te winnen is de kans nog aanwezig dat ook Nederland naar het WK in Rusland kan gaan, al is daar wel veel geluk voor nodig.

Aan het eind van de wedstrijd loopt Arjan Robben alleen een ronde langs het publiek, plots springt hij over de reclameborden, en geeft zijn shirt aan een van ons, voor Else is dit gebeuren natuurlijk helemaal het hoogtepunt van de avond. zijn T-shirt hangt ook aan haar kast en wel ongewassen natuurlijk. 

Nu kijken of het geluk die nodig is nog zal komen, maar makkelijk zal het niet worden, maar nog wel mogelijk.

Casper 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken