Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Scheveningen strand

img2416jpg

anderen lieten zich echter niet tegenhouden door de regen en besloten heerlijk over het strand te gaan racen in de daarvoor bestemde rolstoelen!

Een dagje naar het strand van Scheveningen;
Zaterdag 25 augustus 2018 was het dan zover!
Lekker uitwaaien aan zee, crossen langs de kustlijn, shoppen op de boulevards of van dichtbij bewonderen wat er allemaal leeft in de Nederlandse wateren, het kon allemaal! Je mocht zelf kiezen wat je ging doen.
Het weer zat wat tegen maar dat mocht de pret niet drukken! Goed gemutst vertrokken we rond 9.30 uur richting Scheveningen per volledig aangepaste touringcar. Hapjes en drankjes mee en gaan met die banaan!! Wel een beetje jammer Marc, van de melk en suiker voor in de koffie of thee!!😜 Voor de lezers; deze werd even 'vergeten' stiekem vonden ze gewoon dat we nodig op dieet moeten volgens mij..😉


Maar goed, naast dit kleine incidentje verliep de reis voorspoedig! Sommige van ons knapten een uiltje, anderen kletsten honderduit over van alles en nog wat.
Eenmaal aangekomen in Scheveningen besloten om ieder met een groepje deelnemers en vrijwilligers verschillende activiteiten te gaan ondernemen. Sommigen kozen voor de overdekte activiteiten in verband met de regen, anderen lieten zich echter niet tegenhouden door de regen en besloten heerlijk over het strand te gaan racen in de daarvoor bestemde rolstoelen! Ikzelf (Wendy) behoorde tot de laatste groep, heerlijk met mijn hoofd in de wind en genieten maar! De kite-surfers, wind-surfers bekijkend de zeelucht inhalerend genieten! Ongekend...
Ik voel mij op zo'n moment altijd intens gelukkig en dat is een heel erg fijn gevoel!😇

Na ik denk een uur over het strand scheuren, werd het de hoogste tijd voor iets warms te drinken of iets alcoholisch, daar wordt je immers ook warm van! Hihi.
Toen was de dag alweer bijna om en dus tijd om terug te gaan naar onze touringcar om koers te zetten richting Amsterdam, er schijnt file te hebben gestaan maar ik heb daar niks van meegekregen... Ik bekeek geloof ik de binnenkant van mijn ogen! Van die zeelucht wordt je ook zo rozig, haha!

Bij terugkomst in Amsterdam, werd er voor een heerlijk diner gezorgd, dat kunnen die Chinezen wel! Haha! Eenmaal met onze buiken vol, ging iedereen weer huiswaarts! Moe en voldaan kwam er een einde aan deze fantastisch mooie dag! Ik heb er weer intens van genoten!

Lieve donateurs, vrijwilligers en medewerkers van restaurant de Waterreus:

Hartelijk dank voor jullie fantastische inzet en jullie onvergetelijke donaties!

Een warme groet,

Wendy.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken