Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Chefs special

bc1d1cd9-dd37-421f-b396-804b30eae221jpeg

Een verrassende positieve avond om niet meer te vergeten

Chef'Special

Op vrijdag 14 december zijn wij, met vier gasten en een vrijwilliger van Zonnebloem Jong Amsterdam, naar een concert van Chef'Special geweest in AFAS live! Onze kaartjes werden gesponsord door de Nuon en daarom gingen er ook drie vrijwilligers (Vinn en the Twins ) mee.


Op deze koude avond hadden wij om 19:00 uur afgesproken. Mijn taxi was vroeg, dus was ik al om 18:30 in Amsterdam op de ArenA boulevard. Na telefonisch overleg, bleek dat bijna iedereen van ons al bij de Burger King zat, omdat sommigen nog even een hapje wilden eten. Daarvandaan zijn we naar AFAS live gegaan, waar wij de anderen van Nuon zouden treffen.

Toen we allemaal geïnstalleerd waren op het rolstoelpodium, kregen we van de Nuon vrijwilligers wat te drinken en te snoepen. Het voorprogramma zou door de Belgische rapgroep Blackwave worden verzorgd en om 20:45 zou Chef'Special komen. Omdat de meesten van ons niet zo heel erg bekend waren met het repertoire van Chef'Special, waren wij erg benieuwd hoe het zou zijn. Ik kan namens mijzelf en de rest zeggen, dat wij positief verrast waren over het optreden. Zij maakten er een geweldige show van met veel lichteffecten, vuurwerk, achtergrondbeelden en er deden zelfs blazers en violisten mee. Heel verrassend! Het was een super avond!!!

Sylvia

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken