Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Feestspel

d0a65e77-a9df-4a24-b811-710f0b4554e9jpeg

Deze keer was er niet alleen voorbereiding nodig door de vrijwilligers maar ook door ons (gasten)

Sint/kerstspel 2018 - zaterdag 24 november 2018

Deze keer was er niet alleen voorbereiding nodig door de vrijwilligers maar ook door ons (gasten)

De opdracht was koop 2 cadeaus van maximaal 5 euro per stuk.

Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan vond ik persoonlijk. Want waar moet je allemaal opletten.

Voor mij was het dat ik het makkelijk mee kon nemen, geschikt voor man of vrouw.

Dan de winkels in en uit en zoeken maar met een vergrootglas 😉 en volgens mij hadden dat vele gedaan. Want er was geen één cadeau die dubbel aanwezig was.

Om 14:00 was het grootste gedeelte binnen en konden we beginnen met Marc te feliciteren met zijn verjaardag en natuurlijk toe te zingen en daarna kregen we een lekker stukje appel of slagroomtaart te eten.

Rond 15:00 was iedereen binnen en kon het spel beginnen. We begonnen met dat we allemaal 2 cadeaus mochten pakken en daarna begon het dobbelen met de opdrachten. Had je mazzel dan kon je een pakje afpakken en anders weggeven. Maar het ergste was het doorschuiven van alle pakjes dan gingen ze rechtsom en dan weer linksom. Dat de pakjes niet misselijk zijn geworden daar ben ik nog verbaasd over. Nadat alle pakjes tot rust waren gekomen konden ze uitgepakt worden. Om daarna alsnog een keer geruild werden door afpakken en weggeven of doorschuiven. Er waren mensen bij die heel veel moeite hadden om hun cadeau af te staan, maar uiteindelijk werd het wel gedaan en de volgende persoon was er zeer blij mee. Nadat alles was uitgepakt kon er nog onderling geruild worden en iemand die maar één pakje had kreeg er een tweede bij zodat iedereen met 2 cadeaus naar huis ging. Tijdens het spel werd er lekker gesnoept van de pepernoten en speculaas en andere snacks en werd iedereen ruim voorzien van drinken.

Om 17:00 werd het tijd dat wij iets voedzaams te eten kregen, Nico was al bij iedereen geweest wat iedereen bij zijn patat wilde hebben en iedereen heeft lekker zitten eten. Voor sommige mensen is het eten koud geworden want Sinterklaas kwam binnen met zijn Pieten en het grote rode boek.

Bibber bibber wat wist Sinterklaas toch veel van ons, wie o wie is toch die ondeugd van een Piet die alles heeft doorverteld. En nadat je was toegesproken moest je een liedje zingen en als je er even niet een wist begon Sinterklaas zelf wel te zingen waarna de rest zong. En voordat Sinterklaas wegging zijn we nog met zijn alle op de foto’s gegaan met Sinterklaas en zijn Pieten.

Vrijwilligers bedankt voor deze supergezellige middag ik heb nu nog spierpijn van het lachen,

Groetjes

Petra 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken