Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

toppers

Zonnebloem afdeling

toppers in concert

Toppers 

Zaterdag 14-05-2016 gingen we met 5 gasten van de Zonnebloem Jong Amsterdam naar de Toppers in de Amsterdam Arena.
Dit werd gesponsord door Nuon die ook zorgde voor een aantal hele gezellige en vrolijke vrijwilligers, via de Zonnebloem was er een verpleegkundige bij. 

Toen we elkaar allemaal gevonden hadden, waren er een aantal die nog moesten eten, dus werden er een aantal patatjes gekocht en lekker opgegeten.
Toen begon het helaas te regenen dus gingen we snel richting de liften om naar dek 6 van de Arena te gaan..daar zijn de rolstoel plaatsen.

Veronica, Roland, Nel Emiel en Carola zaten gezellig met z'n 5en naast elkaar, eerst nog wat gedronken en toen begon het speltakel. Wat een feest maken ze ervan...ze kwamen in een grote discobol op...jammer was het wel dat er door een overkapping van het balkon erboven, je niet alles goed kon zien en je ook de grote schermen niet helemaal op de foto kreeg. Maar wat hebben we genoten. Natuurlijk van de Toppers...Glennis Grace met een medley van Donna Summers..de Dolly Dotts, wat voor het nodige sentiment zorgde!!! 

Veronica heeft nog meegedanst in haar rolstoel met Nuon medewerkers, en verder hebben we meegezongen met alle nummers. Het was allemaal heel goed verzorgd, zelfs het drinken werd betaald door Nuon.
Het eindigde om 24:00u, maar we besloten om 23:30u al richting de liften te gaan...omdat het heen ook best druk was. We hadden om 00:10u de busjes besteld, helaas liep dat allemaal niet vlekkeloos, na heel wat heen en weer gebel is iedereen uiteindelijk opgehaald en konden we voldaan naar huis toe.
Een groot compliment voor de medewerkers van Nuon...die er samen met ons echt een feestje van gemaakt hebben.

Groetjes Carola

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken