Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Openluchtmuseum

img2424jpg

Openluchtmuseum Arnhem – Zonnebloem Jong Amsterdam. Via de postcode loterij hadden we kaartjes voor het openluchtmuseum in Arnhem.

Zaterdag 1 september 2018 – Openluchtmuseum Arnhem – Zonnebloem Jong Amsterdam.
Via de postcode loterij hadden we kaartjes voor het openluchtmuseum in Arnhem.
Eerst hadden 5 gasten ingeschreven, maar helaas konden er toch 2 gasten niet mee.


Ruth en Marc (vrijwilligers) gingen met de trein en de gasten Dirk-Jan, Sherry en Roland (met vrijwilliger Bowe) kwamen met de taxi.
Helaas kwamen Bowe en Roland later (taxi moest nog andere mensen afzetten in Utrecht), dus gingen we om 11 uur het museum in. Het was gelukkig mooi weer, dus konden we genieten van de mooie omgeving en de verschillende huizen van vroegere tijden. Vooral de Molukse barak maakte indruk en hebben we van binnen bezichtigd.


Zo rond 12 uur belde Bowe dat ze er waren, dus zijn we ergens gaan zitten om te drinken en te eten (de een had zijn eigen eten, de ander nam poffertjes of patat).
We hebben ook nog even gefietst, bekijk het filmpje maar ☺!
Helaas hebben we niet alles kunnen zien, omdat het park veel onverharde paden heeft en we niet overal in konden met de rolstoelen, maar het is een erg mooi aangelegd park met veel soorten bouwstijlen die je de geschiedenis laat ervaren door de eeuwen heen.
De foto’s geven een leuke en mooie impressie van het park.
Als afsluiting hebben we samen nog wat gedronken. Het is zo leuk om zo samen met een klein groepje gasten en vrijwilligers een museum of park te bezoeken!!!


De taxi kwam keurig op tijd om half 5 en nam onze 3 gasten in een keer mee en als klap op de vuurpijl mochten de vrijwilligers ook meerijden tot Amsterdam.
Dus gingen we gezellig met z’n zessen op de terugweg! Al snel was iedereen heerlijk een tukkie aan het doen.


Dirk-Jan, Roland en Sherry, we vonden het leuk om met jullie op stap te gaan.
Bowe, Marc en Ruth bedankt voor je inzet om weer een geslaagd uitje mogelijk te maken!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken