Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Chefs Special

Zonnebloem afdeling

Ik heb me er de hele week enorm op verheugd én het was werkelijk fantastisch!

Chef’ Special
Zaterdag 7 oktober 2017
Vandaag mocht ik vanuit de Zonnebloem in samenwerking met de Nuon Foundation, naar het concert van Chef’ Special!!
Ik heb me er de hele week enorm op verheugd én het was werkelijk fantastisch! Wat een ontzettend fijne avond was het! 

Goede muziek, bijna alle genres zijn in deze band verwerkt! Van exotische deuntjes tot hiphop, alles kwam aan bod. De voetjes kwamen goed van de vloer! En we hadden mooie plaatsen! Chef’ Special kwam ook nog even heel dichtbij om een paar ’kleine’ akoestische liedjes te zingen. Een waar kippenvel momentje! De drankjes en het gezelschap waren ook fantastisch geregeld! Ik heb me ontzettend vermaakt!

Lieve medewerkers van de zonnebloem en medewerkers van de Nuon Foundation..
Bedankt voor wederom een prachtige avond!

Wendy

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken