Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Schilderen

889429f1-2d87-44c3-b25c-918d81f8464djpeg

Schilderen met knappe koppen en afd. Noord

Zaterdag 29 februari 2020

Het is vandaag een bijzondere dag. Het is schrikkeldag en voor degene die op deze dag jarig zijn kunnen hun verjaardag op hun geboorte dag vieren en hebben zij een leeftijd bereikt die niet overeenkomt met hun geboorte jaar.

Vandaag konden we schilderen, cupcake's en collages maken.
Studentenvereniging Knappe Koppen kwam ons helpen.

Bij binnenkomst waren de tafels voorbereid met lege canvasdoeken, diverse soorten verf, potloden, gum en een heleboel soorten verf. En om te voorkomen dat we onnodig vies werden plastic schorten.

De een wist wat hij/zij wilde maken en de ander kon ik diverse tijdschriften kijken voor een voorbeeld.

Er zijn diverse mooie creaties gemaakt zowel met als zonder hulp. (Zie foto’s facebook)

Tijdens onze creatieve bezigheden werden wij ruim voorzien van drinken en lekker hapjes.

Vanaf 15:15 werden de eerste gasten met eigen kunstwerk alweer opgehaald en nadat alle gasten weg zijn konden de vrijwilligers alles opruimen.

Ik wil iedereen bedanken voor deze hele gezellige en creatieve middag.

Petra W

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken