Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

img2142jpg

Het is weer de laatste zaterdag van de maand en wij konden elkaar eindelijk een gelukkig nieuwjaar wensen (ook al was het ruim na 6 januari 😉 )

Zaterdag 27 januari 2018 nieuwjaarreceptie met high tea en Hoog bezoek


Het is weer de laatste zaterdag van de maand en wij konden elkaar eindelijk een gelukkig nieuwjaar wensen (ook al was het ruim na 6 januari 😉 )


Nadat iedereen binnen was kregen een presentatie van Denise te zien wat we het komend jaar kunnen gaan doen. Er zitten een aantal spannende activiteiten bij, maar ze zijn voor leuk om te doen!


Hierna een korte uitleg door Adrie en Gert-Jan over de crowfunding die de vrijwilligers gaan ondernemen zodat we activiteiten kunnen blijven doen tegen een betaalbare prijs.


De directeur van de Zonnebloem was ook aanwezig hij wilde wel eens zien wie de jongeren toch zijn in Amsterdam. Wat ik begreep vond hij een vrolijke groep en wenste hij ons uiteraard ook een goed 2018
Tevens was de regio coördinator Joke aanwezig om te kijken wie wij zien en wat wij willen en kunnen. En hebben wij gezellig met haar zitten kletsen over wat we doen met de jongeren van de zonnebloem en wat we zelf doen.


Hierna krijgen we een perfect bereide High Tea en lekker drinken erbij. (Vrijwilligers bedankt)
Intussen zijn een aantal jongeren gefilmd voor de presentatie voor de crowfunding.

Nadat iedereen lekker had gegeten en gedronken kwamen de taxi’s ons weer ophalen en konden we thuis uitbuiken.


Ik wens iedereen een super 2018 en dat we samen nog heel veel leuke activiteiten kunnen ondernemen.
Groetjes
Petra

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken