Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BBQ met Rotery

img2364jpg

Onze commissie voor sponsors hebben veel brieven gestuurd naar potensiele bedrijven, de Rotary Amsterdam Noord was enthousiast en de eeste gesprekken werden gehouden

Dinsdag 26 juni 2018 - BBQ met de Rotarty Amsterdam Noord
Onze commissie voor sponsors hebben veel brieven gestuurd naar potensiele bedrijven, de Rotary Amsterdam Noord was enthousiast en de eeste gesprekken werden gehouden. Een gezamelijke BBQ kwam hier uit; hoe leuk is dat!


Datum werd 26 juni en lokatie werd nog bekeken, maar de bedoeling was het bij hun te doen. maar op een gegeven moment kwam er een kleine kink in de kabel, want helaas werd de weg open gebroken, dus not done voor onze gasten. Op zoek naar een locatie en deze werd het Antoniushuis in Amsterdam, deze werd gesponsoord door het Antoniushuis zelf! hoe vet is dat!.


16 uur verzamelde de meeste vrijwillgiers om even de locatie netjes te maken en in te delen en alles klaar te zetten; maar bij aankomst bleek dit al te zijn gedaan door de toppers van het Antoniushuis. dus dan even gezellig praten en de laatste dingen te bespreken voor de gasten kwamen. De mensen van het muziek kwamen zichzelf al installeren.
17 uur was het verzamelen voor de gasten; maar door verschillende ongelukken rondom de ring en ook een open gebroken weg, was de oorzaak dat de meeste gasten toch iets te laat kwam of zelfs dat taxi's niet kwamen opdagen om gasten te komen ophalen. Eerst een gezamelijke foto maken voor in de krant en daarna ging iedereen aan tafel zitten. Wij hoefde helemaal niets te doen behalve onze gasten helpen met eten en drinken, iedere keer kwamen medewerkers van de Rotery bij de tafels langs om ons te voorzien van eten en drinken.


Zullen we jullie even lekker maken met wat er langs kwam? Heerlijke stukjes kip, worst , vega burgers enz..
Na veel gepraat en gezelligheid, met live muziek op de achtergrond, was het eten klaar en werd er een bedank woordje gehouden door onze topper Wandana, die geheel niets voorbereid had maar zo met hele mooie woorden de Rotary en Antoniushuis en de mannen van de muziek bedankte voor deze top avond!
Rotary Amsterdam Noord en Antoniushuis en de mannen van de muziek
Bedankt voor deze avond!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken