Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bastille met Nuon

Zonnebloem afdeling

Woensdag 16 november was het dan zo ver. Bastille in Zigo dome Amsterdam voor de Nuon Foundation. Van te voren had ik al even contact gehad met Denise, contactpersoon van de Zonnebloem

 

28 november om 19:16 · 

Bastille

Woensdag 16 november was het dan zo ver. Bastille in Zigo dome Amsterdam voor de Nuon Foundation. Van te voren had ik al even contact gehad met Denise, contactpersoon van de Zonnebloem. We hadden afgesproken om (met iedereen) te verzamelen in het Ziggo Dome café tussen 18.30 en 19.00. Mijn eerste keer voor de Zonnebloem en wie Bastille was moest ik eerlijk gezegd even opzoeken ;-) maar ik ben met goede zin rond 17.00 richting Amsterdam vertrokken. 
Voor het café stond Denise al te wachten samen met Brigitte, Guilermo en Karin van de Zonnebloem. Aangezien het best fris was, zijn we het café in gegaan om alvast een borrel te nemen en daar op de rest te wachten. Rond 19.15 waren Petra, Sonja en Vinn er ook van/voor de Nuon foundation en (gast) Carola van de Zonnebloem arriveerde ook al snel. 
We dronken wat en raakten met elkaar aan de praat en al heel gauw was het ijs gebroken, al zagen sommigen elkaar voor het eerst. Wat een leuke mensen allemaal. Zo was er van te voren al een gezellige en vrolijke sfeer.  
Rond 19.45 zijn we de zaal ingegaan. We hadden achterin op een verhoogd podium mooie plaatsen, zodat alles voor iedereen goed te zien was.
.  
Het was een top concert. Iedereen was enthousiast en danste mee met of zonder rolstoel. Hoewel de meeste van ons, met uitzondering van Vinn, Bastille toch echt even moesten opzoeken op youtube om te weten welke muziek het nu eigenlijk was. De zanger van Bastille, Dan, kwam af en toe zo dichtbij op het midden podium, dat we hem bijna konden aanraken. Tel daarbij de fans er om heen op, de zee van oplichtende lampjes en de positiviteit van iedereen. Dit alles maakt het een zeer geslaagde avond en ondanks de tegenslagen ( kapotte rolstoel van Denise en taxi’s die te vroeg waren) heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad. 


Voor mij is het in ieder geval voor herhaling vatbaar om me voor zulke avonden op te geven als vrijwilliger. Ik heb er heel veel goede energie van gekregen en wil hierbij anderen ook aansporen om hetzelfde te doen. Je hebt zelf een leuke avond en bezorgt die ook aan anderen. Vergeet niet; zonder ( voldoende) vrijwilligers kunnen er minder mensen mee vanuit de Zonnebloem. 
Tot slot wil ik mijn bewondering uitspreken voor alle gasten en vrijwilligers die deze avond bijzonder hebben gemaakt. Wie weet zien we elkaar nog eens bij een andere gelegenheid. Denise bedankt voor de leuke foto’s. 
Barbara (Nuon)

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken