Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kroketten Workshop

ec6994c8-dea3-46c8-a97e-0c1ed55b1974jpeg

Ik hoorde er op me breiclub over krokettenworkshop, en ik dacht dit ga ik doorgeven aan het bestuur want meestal is daar alles wel te regelen,

Kroketten workshop
Ik hoorde er op me breiclub over krokettenworkshop, en ik dacht dit ga ik doorgeven aan het bestuur want meestal is daar alles wel te regelen,

Ik vond de workshop van Stichting kroket hartstikke gaaf om het te doen, ik maakte de zalm kroket, maar de andere maakte een kroket met eend, kalf, peterselie en champignon, tofu en pesto. Nadat we alles gesneden hadden konden we het met bindmiddel een soort ragou maken, daarna even koelen en kleine bolletjes van maken en daarna kon het in de ei en paneermeel.

Even 2 minuten in de frituur en daarna konden we heerlijk smullen vannonze eigen kroket, de ene nog lekkerder dan de andere! Maar is echt een aanrader en denk dat het een goeie zet geweest volgens mij had iedereen het naar zijn zin.

Sulya

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken