Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Haka workshop

img2234jpg

Maar deze dans gaat het meer om je gezichtsuitdrukkingen en je stem te gebruiken. Het was echt een eye opener voor mij. Om mijn stem echt te gebruiken.

Hoi allemaal
Haka Workshop
Haka is de naam van een groep ceremoniële dans van de Maori's.
Die gebruikt word om de vijant te imponeren. Het uitvoeren van deze is om goden aan te roepen. En of de vijant te verslaan.


Om 19uur kwam Robert Bouman, onze meester van de Haka zeg maar. Een hele sterke man! Hij zetten alles klaar, zoals bord een tekst. We wisten echt niet wat ons te wachten stond. Alles stond uiteindelijk klaar.


We gingen klaar staan. En hij deed de hele dans voor. Het was in het begin om eerlijk te zijn best lachen. Naar mate we de dans beter leerde kennen werd het normaal. Het fysieke gedeelte kon ik niet mee doen. Maar deze dans gaat het meer om je gezichtsuitdrukkingen en je stem te gebruiken.
Het was echt een eye opener voor mij. Om mijn stem echt te gebruiken. En deze manier Haka is veel leuker dan Logopedie.


Het is en is echt super leuk. Iedereen deed echt mee. Ook al werd er veel gelachen. Ik ben er blanco in gegaan. Het was en is echt een geweldige ervaring. En ik kijk er naar uit een vervolg.
Roan

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken