Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bbq met thema jaren 80/90

Zonnebloem afdeling

Borden met vlees ed doen de ronde dus snel naar binnen waar we uit salades konden kiezen, komkommer en tomaat, er was ruim voldoende.

24 juni, de BBQ van Jong Amsterdam (De Zonnebloem)

 

Best spannend om voor de tweede keer naar Noord te gaan op nog geen 300mtr. Waar ik gewoond heb toen ik nog geen MS had. Ik baal wel een beetje want de rolstoeltaxi is laat en we moeten eerst nog twee personen afzetten. Gelukkig kom ik nog voordat men gaat eten binnen en de sfeer is goed.

Wat mij meteen opvalt is dat er voor mij heel veel nieuwe gezichten bij zitten. Ook is er een dj aanwezig die dusdanige muziek afspeelde dat ik het volgende nummer bijna kan raden. Jammer dat het voor sommige te druk wordt, sommige vragen of de muziek zachter kan, andere gaan naar buiten, zo doe ik. Buiten staan mensen van het bestuur en vrijwilligers druk vlees te garen op de BBQ en wordt er gelachen.

Borden met vlees ed doen de ronde dus snel naar binnen waar we uit salades konden kiezen, komkommer en tomaat, er was ruim voldoende. Helaas werd er een persoon niet lekker door een allergie en werd er een ambulance geregeld om de veiligheid van die persoon te garanderen. Enige nadeel, het toilet was even niet te benaderen. Toen de Ambulance weer weg was zijn we met z’n allen met passen en meten op de foto gegaan en hadden daar best wel veel lol. We hebben nog koffie met een heerlijk toetje gegeten en toen was het helaas al weer tijd dat de taxi mij kwam halen. Het bestuur en vrijwilligers hadden een hele geslaagde bbq voor ons georganiseerd en ik en hun daar heel dankbaar voor, het was geweldig.

 

Danny Hogetoorn

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken