Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Safari park Beekse Bergen

Zonnebloem afdeling

Vandaag gingen we een dagje naar Beekse Bergen

Op 28 mei mocht ik dan voor de eerste keer mee met de Zonnebloem Amsterdam. Deze keer zijn wij naar Beekse Bergen gegaan. We verzamelden allemaal in Amsterdam en daarna gingen we met een grote touringcar bus richting Beekse bergen. In de bus kregen we allemaal koffie en thee en later ook een flesje drinken en een zakje chips.  1,5 uur later kwamen we aan bij Beekse bergen. We zijn in groepjes verdeeld en na een plaspauze in het zogeheten “kakhuis” kon de wandeling door het park beginnen. We hebben vele dieren gezien: Olifanten, apen, luipaarden, leeuwen. Om half 3 moesten we weer bij de bus verzamelen, omdat we nog met de bus de autosafari gingen doen. Met de autosafari ga je met je auto, of in ons geval met de bus door het park langs alle dieren. Er zaten ook geen hekken tussen, dus de dieren konden gewoon naar ons toelopen, maar daar hadden ze weinig zin in. Tijdens de autosafari hebben we nog veel meer dieren gezien, onder andere ook kamelen en giraffen. Ook kwam er een gids in de bus vertellen over de dieren. Na de autosafari was het alweer tijd om richting Amsterdam te gaan. Toen we weer in Amsterdam waren, ging iedereen weer moe maar voldaan naar huis.  Het was een hele leuke dag.

 

Nogmaals bedankt voor alles !!

 

Groetjes,

Annette 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken