Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Look Out

1efb1ef4-9931-4dad-97c2-48c9b90b5f68jpeg

Schommelen op 100 meter hoogte. Dat kan op de A’dam toren en wel Over The Edge,

Look out

Gisteren was het prachtig weer en al een hele tijd stond het uitje naar de Lookout ingepland. om 12:00 verzamelde de vrijwilligers zich voor de lookout om onze gasten te verwelkomen.

De kaartjes werden gehaald en natuurlijk nog even kijken of we korting konden regelen, dit is natuurlijk weer gelukt door onze topper Mai-Britt! want immers helpen alle beetjes. bij het kaarten halen vertelde we dat we met 21 man waren en waarvan 10 rolstoelers; dit was even slikken voor ze want ja het is zaterdag en midden op de dag en drukste tijd. maar het is gelukt, iedereen kon naar boven toe!

We gingen gelijk door naar het dak want daar had je ook heel mooi uitzicht; je kon richting Haarlem, Zaandam, Alkmaar enz kijken want het was super helder en zonnig weer. De meeste keken even rond en vooral even hoe de schommel ging; want ja daar hadden we ook wat kaarten voor geboekt. Helaas was dit alleen toegankelijk als je kon lopen eventueel met ondersteuning.

Bepaalde gasten wilde dit echter al een behoorlijke tijd doen en was het eindelijk zover! Wandana, Titia, Mascha, Sherry, Kheira, Sidney gingen een voor een met een vrijwilliger deze obstakel aan, zelfs Tamara die niet van hoogte hield heeft zich gewaagd aan de schommel. Sommige hadden eigenlijk wel een bak nodig want ze waren misselijk geworden; want ja wie gaat er nou schommelen over de rand van een hoogstaand gebouw?

Nadat iedereen klaar was met schommelen zijn we naar beneden gegaan omdat we bij de Eye geboekt hadden voor koffie/thee en wat lekkers erbij. Hier praatten we nog wat na over deze mooie uitje. Om kwart voor 5 kwamen de taxi's onze gasten al ophalen om iedereen weer met een ervaring van schommelen veilig thuis te brengen.

De foto's en filmpjes zeggen al genoeg wat voor super dag het was!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken