Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bastille

Zonnebloem afdeling

Woensdag 16/11 was het dan zover, het optreden van de band Bastille in de Ziggo Dome.

 

Woensdag 16/11 was het dan zover, het optreden van de band Bastille in de Ziggo Dome.
We hadden om 18:30u afgesproken voor de Ziggo Dome, waarna we naar een bar gingen om de vrijwilligers van de Nuon te ontmoeten en iets te drinken.
Van de Zonnebloem waren we met Guillermo, Brijitte, Karin, Denise en Carola. Nuon heeft voor de kaartjes gezorgd, en waren met 4 vrijwilligers; Vinn, Sonja, Barbara en Petra.
Nadat we compleet waren zijn we naar de Ziggo gegaan en mochten we van een beveiliger direct door een deur naar het rolstoel podium..... Wat een luxe!!!
Als voorprogramma was er een band genaamd Rationale, helaas stond de bass zo hard afgesteld dat wij zaten te stuiteren op het dek, en je helaas weinig hoorde van de muziek. Geloof dat de zanger best een mooie stem had. Na een korte pauze kwam Bastille..wat een geweldig leuke band is het, de leadzanger liep door het publiek heen en kwam zo in het midden van de zaal op een podium uit, waardoor hij ook vrij dicht bij ons stond.
Wat een ontzettende mooie muziek spelen de mannen van Bastille...
Ach en niet alles kan natuurlijk goed gaan dus tijdens het naar de wc rijden breekt Denise d'r voorwiel af...Hartingbank gebeld en Denise kon gelukkig in de scootmobiel van Guillermo zitten tijdens de rest van het concert.
Nuon bedankt voor weer een fantastische avond en jullie hulp.

We hebben genoten!!!

Carola 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken