Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Scheveningen strand

49426f0b-16a7-48aa-9df9-7c9230b8c78ejpeg

Ik kende de Zonnebloem natuurlijk al heel veel jaren, maar ik wist niet beter dan dat het alleen voor ouderen was. Tot iemand van de Zonnebloem erop wees dat er ook een Jongerentak is.

Zaterdag 27 augustus 2022,
Vandaag ben ik (Lindsay) (25 jaar) als één van de jongeren een dag mee geweest met Zonnebloem Jong Amsterdam.
Ik kende de Zonnebloem natuurlijk al heel veel jaren, maar ik wist niet beter dan dat het alleen voor ouderen was. Tot iemand van de Zonnebloem erop wees dat er ook een Jongerentak is.

We gingen met een touringcar naar Scheveningen, met allemaal elektrische rolstoelen die in de bus konden, echt heel leuk.
Toen we aankwamen op Scheveningen was het erg koud, maar na een tijdje sloeg het om en werd het lekker warm en moest ik mezelf een aantal keer insmeren.
We gingen met strandrolstoelen over het zand, wat een grappige en fijne ervaring was dat.

Daarna gingen we weer langzaamaan naar de bus terug. We aten met z'n allen nog lekker patat met een snack en daarna ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis. Ik heb erg genoten en ben zeker van plan om vaker met Zonnebloem Jong Amsterdam leuke dingen te doen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken