Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

blowkarten

Zonnebloem afdeling

vuur/blowdoop. Heerlijk een dagje op t strand

Voor de meeste de vuur/blowdoop, maar het was Super!
Na een fileloze autorit naar Wijk aan Zee, was een parkeerplek dichtbij de strandtent Aloha vinden moeilijk. Niet iedereen kon op de parkeerplek voor de deur staan, maar de zon scheen goed -> dus, terwijl de begeleiders parkeerde konden we als deelnemers smeren.
We waren mooi optijd, er was tijd voor insmeren en genieten hadden we eerst heerlijk gedronken buiten op het terras van Aloha 
De blowkarts stonden al wachten;

Zoals te zien was er een te nemen opstakel, strand. Sommige konden met begeleiding erheen lopen, maar andere hadden het zwaar! 

Na een korte uitleg was het gewoon doen en genieten! Het parcours lag dicht bij de water lijn, daar is het zand steviger (geen mul zand meer zoals bij het begin van het strand).

Als afsluiter van de actieve, maar o zo leuke dag hebben we gezellig samen gegeten en kwamen de verhalen naar boven.

Bedankt begeleiders en blowkart medewerkers!

Emiel.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken