Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De jaarlijkse barbecue – met als thema ‘Hawaï’ en gastoptreden van Tim Alkerman

Zonnebloem afdeling

Else ziet maar voor 6 procent. Des te meer geniet ze van muziek! Zoals dit weekend, tijdens een bijzonder huiskamerconcert van niemand minder dan Tim Akkerman. “Heel leuk dat hij dit voor de Zonnebloe

Tim Akkerman treedt op voor Amsterdamse jongeren

27-06-2016

Else ziet maar voor 6 procent. Des te meer geniet ze van muziek! Zoals dit weekend, tijdens een bijzonder huiskamerconcert van niemand minder dan Tim Akkerman. “Heel leuk dat hij dit voor de Zonnebloem deed. Ik heb zijn muziek meteen opgezocht.”

 

De jaarlijkse barbecue van de Amsterdamse jongerengroep van de Zonnebloem – met als thema ‘Hawaï’ – had dit jaar wel een heel bijzonder tintje. Tim Akkerman – zanger en voormalig lid van de band Di-rect – gaf voor het eten een intiem concert van ruim een uur lang. “Hij nam echt de tijd en speelde eigen werk, maar ook covers”, vertelt Else. “Hij deed echt zijn best voor ons en kreeg het publiek goed mee.”

 

Betrokken

Na het concert verplaatste de groep zich naar buiten, om voor het pand een groepsfoto te maken. Ook Tim hielp mee. “Hij ondersteunde mensen die dat nodig hadden bij het lopen en was echt betrokken. Later nam hij ook nog de tijd om individueel met mensen op de foto te gaan.” Na het optreden werd de barbecue aangestoken. “Tim kon helaas niet blijven eten, maar ik vond het al heel bijzonder dat hij dit voor ons deed.”

Spotify

Else is vanwege haar visuele handicap erg gefocust op geluid. Daarom geniet ze extra veel van muziek. “Ik luister dagelijks muziek, het geeft een gezellige sfeer. Ik vind alle typen muziek leuk, van Nederlandstalig tot lichte gothic. Een aantal liedjes van Tim vond ik ook erg mooi. Ik heb ze opgezocht op Spotify. Kan ik er thuis ook nog van genieten!”

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken