Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Schilderworkshop

d4c4ba47-2bf6-4866-9562-786bdb5a6398jpeg

Naast schilderen op doek mochten 2 gasten ook een gezicht beschilderen en ik zal je zeggen dit hoefde ze niet nog een keer te herhalen er werd namelijk gelijk kwarst en verf gehaald.

Schilderworkshop

We kwamen binnen en alles lag al klaar voor het schileren voor iedereen een doek kwarsten, afwasborstels en sponsen en veel kleuren verf. De vrijwilligers van Knappe koppen kwamen binnen om ons te helpen dus stelde ze zich voor aan iedereen. Daarna kregen we een schort om toch deel van je kleding te beschermen maar dat hielp niet bij iedereen. De handen van bepaalde gasten zaten namelijk onder.

Iedereen kon doen wat hij zelf wilde schilderen dus iedereen ging zijn eigen weg daarin. Tussendoor werd er veel gekletst en heerlijk genoten van kaas/worst en chips en heerlijke bak thee of andere drinken.

Actionpaiting deden ook 2 gasten ik had dat vorig jaar gedaan en vond dat natuurlijk ook leuk schildreren. Naast schilderen op doek mochten 2 gasten ook een gezicht beschilderen en ik zal je zeggen dit hoefde ze niet nog een keer te herhalen er werd namelijk gelijk kwarst gehaald en in de kleuren gedoopt en haar gezicht werd kleurrijker gemaakt.

Nadat de meeste gasten klaar waren konden de doeken nog even drogen buiten aangezien het mooi weer was en konden wij nog even lekker in de zon Genieten.

Iedereen ging huiswaards met zijn eigen schilderij!. thanks voor de leuke dag!
groetjes Titia

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken