Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloemtaart maken

Zonnebloem afdeling

Eind januari kwam een leuke uitnodigings mail om bloemtaarten te maken, om misverstand te verkomen; dat zijn taarten die je niet kunt eten.

Eind januari kwam een leuke uitnodigings mail om bloemtaarten te maken, om misverstand te verkomen; dat zijn taarten die je niet kunt eten. Maar, bloemschikken van bloemen op een oase blok in de vorm van een taart (ook geen eetbare bloemen).

Een boel leuke/gezellige bloemen stonden al klaar, geen tulpen uit Amsterdam -> maar, wel vele vrolijke voorjaarsbloemen, mosmatten als vulling + we hebben de eerste kieviteieren gevonden!! (wel al leeg, voor de versiering) De taart vormige oase voor de basis voor het bloemstuk al in het water, konden vlot beginnen. Met alles op tafel en goeie uitleg/tips van Brendy begonnen we met de gezellige middag, later kwam er ook nog thee/fris bij. Na een leerzame en gezellige middag kwamen de busjes weer, maar we gingen niet met lege handen naar huis (met een mooie bloemtaart). 

groetjes Emiel

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken