Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stadswandeling en luxe High Tea bij Krasnapolsky Hotel

Zonnebloem afdeling

We hebben langs verschillende plekken gelopen door Amsterdam o.a. Chinatown, de Zeedijk, de nieuwe markt enz daarna luxe high tea bij Krasnapolsky hotel

Hallo allemaal,
Op zaterdag 28 Oktober zijn we met Jong Amsterdam een wand tocht gaan maken door Amsterdam met een gids, We zijn begonnen bij het Hilton hotel. De gids heeft ons eerst iets verteld over het Chinese restaurant op het water, over de geschiedenis van Amsterdam.

We hebben langs verschillende plekken gelopen door Amsterdam o.a. Chinatown, de Zeedijk, de nieuwe markt, het Waterloo plein, de bloemenmarkt en de Dam. Onder weg hebben we nog eventjes iets gedronken. We hebben in het Krasnopolsky Hotel een heerlijk high tea gekregen. De High Tea bestond uit drie gangen, een hartige ronden met Sandwich, scones, een glas met bietjes en sla, een zoete ronden. Met allerlei lekkers zoals, bonbons, macarons , koffie bonnen en brownie, De was een heerlijke maar zoete ronde, de laaste ronde kregen een glaasje ijs met aardbei. Tijdens de high tea mochten we zoveel thee of koffie drinken als we wilden. 

Het was prima voor elkaar. We hebben een prachtige middag gehad, een mooie stadswandeling en goed weer gehad. Hier bij willen wij de gids die de stadswandeling mogelijk heeft gemaakt en het Krasnopolsky bedanken voor de leuke en gezellige middag. 

Groetjes Nel en Bernadette,

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken