Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Chocolade workshop was super gaaf

Zonnebloem afdeling

De bonbon workshop was super gaaf we mochten allemaal een groot ei versieren met spuitzakken verschillende crème erin en verder kon je nog met fondant paashaasjes maken zo kreeg je een super mooi ei.

 

 

Bonbon workshop zonnebloem Amsterdam

De bonbon workshop was super gaaf we mochten allemaal een groot ei versieren met spuitzakken verschillende crème erin en verder kon je nog met fondant paashaasjes maken zo kreeg je een super mooi ei. 

Daarna hebben we bonbons gemaakt lekker kliederen want je moest de bonbon met een vork of satéprikker in de chocola dopen.
Daarna gingen we chocolade eitjes maken met twee soorten vulling vanille en bosbes eerst werd er een dun laagje chocola in een mal gespoten dit moest opstijven toen dat gebeurd was konden we de vulling er in spuiten en afdekken mer laagje chocolade om daarna weer opstijven. 

ondertussen was het natuurlijk heel gezellig en mocht je ook nog figuurtjes maken van marsepein/fondant en konden we veel verschillende chocolade proeven en natuurlijk mocht  iedereen al het zelfgemaakte lekkers mee naar huis nemen echt een aanrader super leuke workshop

Sulya 

 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken