Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nederland Zweden

Zonnebloem afdeling

Er hing een geweldige sfeer in de Johan Cruijff Arena

Nederland - Zweden 10 oktober 2017
De laatste wedstrijd voor de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland...ja we hadden nog een kans.

We verzamelden om 19:00 uur bij Pathe Bioscoop bij Bijlmermeer Station. Samen met vijf NUON medewerkers en 4 gasten van Zonnebloem Jong Amsterdam en een zonnebloem vrijwilliger.

Er hing een geweldige sfeer in de Johan Cruijff Arena en we genoten onder het genot van een drankje en een hapje (chips en broodje bal) gehaald door de NUON medewerkers, van een 'goede' wedstrijd van ons Nederlands Elftal.

Ik (Omar) spreek denk ik namens de groep (Roland, Wendy, Chloe) dat we allemaal een leuke avond met ze allen gehad hebben en uitkijken naar een nieuwe Zonnebloem jongeren dag Amsterdam!!

We zijn helaas niet door naar het WK in Rusland in 2018 ondanks de 2-0 zege op Zweden en het afscheid van Arjen Robben.
Om 23.15 uur waren alle gasten opgehaald en vertrokken en konden de vrijwilligers ook huiswaarts gaan.

Dank aan NUON die dit uitje hadden gesponsord en De Zonnebloem!

Groet
Omar Gamei en Marc

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken