Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Action Painting

Zonnebloem afdeling

Daarna konden ze verschillende kleuren verf via kwarsten, afwasborstels ect gooien. hoe leuk is dat!

Action Painting,

Afgelopen zaterdag gingen we met een aantal gasten de activiteit action painting doen, Voor degene die dit nog nooit hebben gehoord; het is gooien, spuiten en smijten met verf op een doek. 

Dit werd door een extern bedrijf gedaan; de spullen werden uitgeladen en het pand werd afgeplakt aangezien het niet onze eigen pand is. 

Gasten verzamelde en konden ze zich lekker uitleven op het doek; eerst werd er een tekst gemaakt, deze werd afgeplakt met tape. Daarna konden ze verschillende kleuren verf via kwarsten, afwasborstels ect gooien. hoe leuk is dat! tja als je het doek vast houdt dan kan het zijn dat je ook soms een klodder verf op je krijgt. dit gebeurde dan ook.dat is ook heel leuk!. 

De resultaten mogen er zijn; alles is beklad en moeten we het even laten rusten. in de tussenitjd hebben we nog wat gedronken en gegeten. Nadat de doeken een beetje droog was konden we het tape eraf halen zodat de rekst zichtbaar was.

Na een geslaagde dag voor de gasten zijn ze huiswaard gegaan. Helaas door verkeerde communicatie met extern bedrijf had niet iedereen een doek. maar waren er maar 3 doeken. Deze werden verdeeld door degene die ze wilde.

Zie de foto's voor het leuke resultaat.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken