Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Scheveningen strand

Zonnebloem afdeling

Na de lunch richting strand, een prachtig aangelegd betonnen pad bracht ons vrij ver richting kustlijn Erg genoten van het uitzicht.

Met Zonnebloem jong Amsterdam naar Scheveningen strand 26 augustus 2017 

Na een grondige voorbereiding van het bestuur om de trip zo goed mogelijk te laten verlopen inclusief een geslaagde crowdfundingsactie met een fantastische opbrengst van 101% is de 26ste dan aangebroken, tijd voor de uitvoering. 

Rond 8.30 uur kwamen de deelnemers langzaam aan in onze vertrouwde locatie de Draad in Amsterdam-Noord . Waar we werden ontvangen met koffie en thee. Daarna werd de touringcar geladen een tijd rovend klusje past het allemaal wel ? niet , dan haal je er gewoon nog een bank uit. Al wachtend op mijn beurt stond ik lekker in het zonnetje. Iets wat niet te regelen valt namelijk het weer was prima. Rond 10.30 uur vertrokken we met een bus vol enthousiaste deelnemers maar zeker ook vrijwilligers richting Scheveningen. Onderweg was goed verzorgd met drinken en versnaperingen. 

Aangekomen en uitgeladen gingen we lunchen in een strandtent Inmiddels hebben 2 deelnemers uit Brabant zich bij ons gevoegd om ook te genieten aan het strand. Als gast heeft Vinn zich ook aangesloten hij is medewerker van NUON en gaat vaak mee als vrijwilliger bij de zogenaamde NUON uitjes. Hij was nieuwsgierig hoe de Zonnebloem uitjes eruit kunnen zien. En natuurlijk stak hij waar nodig een handje uit. De sfeer was prettig en volgens mij had iedereen het naar zijn/haar zin. Van een zeer uitgebreide lunch met o.a. soep, brood, salades en krokketten werd heerlijk gegeten. 

Na de lunch richting strand, een prachtig aangelegd betonnen pad bracht ons vrij ver richting kustlijn Erg genoten van het uitzicht. Om als rolstoelgebruiker echt te kunnen genieten van het strand waren er 4 dikke bandenrolstoelen gehuurd waarvan er 2 elektrisch aangedreven werden. Onder beurt konden we er gemiddeld een kwartier gebruik van maken van de stoel een fantastische ervaring. En hulde voor alle vrijwilligers die tillend en duwend zorgden dat iedereen aan de beurt kwam maar ook de vrijwilligers die zorgden voor ons natje en droogje waren natuurlijk belangrijk voor een soepel lopend geheel. 

Eind van de middag tijd voor de terugreis naar het toilet en de bus laden. Een fijne middag is om gevlogen. Het was smal en druk op de boulevard wat als gevolg had dat de bus moeilijk kon keren. Wat doe je dan: je zet een aantal vrijwilligers op de weg en de rotonde stopt het verkeer, zodat de bus rustig kan draaien, opgelost. Terug richting Amsterdam. Iedereen was moe maar voldaan. 

In de Draad was er nog een mogelijkheid om de dag af te sluiten met een afhaalmaaltijd chinees.
Een kleine groep is naar huis vertrokken de rest heeft de maaltijd laten smaken 

Om 20.00 werd de Draad afgesloten en kwam er een einde aan een lange fijne dag 

Namens iedereen die heeft deelgenomen nogmaals hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag 

Annet Kester

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken