Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

rijksmuseum

Zonnebloem afdeling

Vele mooie kunstwerken gezien waarvan sommige schilderijen net foto’s waren zo mooi.

 

Om 13:00 bij het rijksmuseum zijn. Ik en de andere gasten waren al ruim op tijd dus het museum alvast ingegaan om op te warmen. 

Al gauw kwamen onze begeleiders van de zonnebloem en werden we met hulp over gezet in de rolstoelen voor zo ver het nodig was.

Wachten op onze mensen van de sponsor. Deze waren er gelukkig ook lekker vlot zodat we aan de koffie/thee met gebak konden. Hierna zijn we het museum zelf ingegaan en al gauw waren we elkaar kwijt, dat was niet erg want zo hadden we allemaal een verhaal te vertellen.

Vele mooie kunstwerken gezien waarvan sommige schilderijen net foto’s waren zo mooi.

Ik kwam met mijn begeleidster een koninklijke lounge bank tegen (jammer we mochten er niet even op zitten/liggen) De bank zag er wel heel comfortabel uit.

In de vorige eeuwen maakte ze hele hoge schoorsteenkasten (blij dat het nu niet meer gedaan wordt je zou het maar af moeten stoffen)

Tegen 16:00 kregen we weer trek in thee en zijn we naar het restaurant gegaan waar de andere ons gauw volgende. Hier nog gezellig gekletst over hoe het vroeger was en hoe het nu is.

Het was een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Petra

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken