Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Super gezellig avondje Rigoletto

Zonnebloem afdeling

Het verhaal ging over moord, liefde, haat en wraak kortom drama. Het werd met passie gespeeld goed gezongen en met uitgebreid live orkest.

 

Op stap met De Zonnebloem/Nuon: Italiaanse Opera RIGOLETTO 

Vrijdagavond 2 juni verzamelden wij Wandana Marc, Nico, Henk, Diana, Marjo, Vinn en Annet ons in de hal van de Stopra in Amsterdam. Onder het genot van een drankje maakte wij kennis met elkaar. 

Het is fijn dat Nuon deze uitjes financieel mogelijk maakt, wat ik nog specialer vind aan deze uitjes is dat de mensen die met je mee gaan echt geïnteresseerd zijn in jou, je bent echt te gast en het ontbreekt je aan niets. 
Een Prima sfeer voor een plezierige avond. 

Na wat geschuif in een krappe ruimte hadden we allemaal een plekje in de zaal. Wat kan ik verwachten, geen idee Opera was nieuw voor mij. 

Het verhaal ging over moord, liefde, haat en wraak kortom drama. Het werd met passie gespeeld goed gezongen en met uitgebreid live orkest.
De grote lijn van het verhaal werd in het Nederlands en Engels vertaald op een schermpje. Zo was het goed mogelijk het verhaal te volgen. 

Ik vond het weer een positieve ervaring en heb ervan genoten en volgens mij iedereen. 

Groet Annet

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken