Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Militair museum

img2354jpg

topstukken uit de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis verzameld: van F-16’s tot gevechtstanks.

Zondag 17 juni 2018 – uitstapje naar het Nationaal Militair Museum in Soest
Op zondag 17 juni hebben wij, twee gasten (Dirk Jan en Roland) en drie vrijwilligers (Marc, Erna en Bowe) het Nationaal Militair Museum in Soest bezocht.


Als eerst hebben wij op de begane grond rondgekeken, waar het zogenoemde arsenaal zich bevindt. In dit ruim opgezette arsenaal zijn vooral topstukken uit de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis verzameld: van F-16’s tot gevechtstanks. Aangezien de beneden verdieping vrij groot is, was iedereen rond een uur of 1 best hongerig. In het restaurant hebben wij lekker gelunched met een broodje en een kopje koffie gedronken.
Na de lunch zijn we naar de eerste en daarmee bovenste verdieping gegaan, waar behalve zes thema-ruimtes ook de Willem van Oranje expositie zich bevond. Helaas hebben we deze expositie niet kunnen bekijken, het museum is ook veel te groot om in 1 dag te kunnen bezichtigen! Wel hebben we alle thema-ruimtes kunnen bekijken, waar onder andere oorlogen door de jaren heen en werkuniformen / werkzaamheden van de krijgsmacht tentoongesteld werden.


Als afsluiter hebben we in het restaurant nog gezellig wat gedronken en nagepraat. Kortom, het was een informatieve maar vooral super gezellige dag!
Bowe

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken