Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Escape Room

img2133jpg

We werden verdeeld in 2 groepen en door middel van het zoeken naar aanwijzingen en hersen krakende raadsels en sommen op te lossen

Escape Room
Nadat we een paar maanden geleden even konden oefenen in de eigengemaakte escaperoom van Stef, gingen we vandaag (24 februari) naar een echte escaperoom.

We werden verdeeld in 2 groepen en door middel van het zoeken naar aanwijzingen en hersen krakende raadsels en sommen op te lossen konden we onze vriend die gevangen zat, en ons zelf weer bevrijden.

Gelukkig kon iedereen op tijd ontsnappen, en is niemand gevangen genomen. Als bewijs, en aandenken aan deze leuke, gezellige middag gaan beide groepen nog even op de foto.

Daarna drinken we nog even iets met elkaar, en als we dan weer terug zijn op onze vaste locatie sluiten we deze activiteit af door lekker Chinees te eten met elkaar. Het was een zeer geslaagde middag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Groeten, Wendy

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken