Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Middag cultuur snuiven in Van Gogh Museum Amsterdam zaterdag 24 september 2016

Zonnebloem afdeling

De groep was in tweeën verdeeld. Twee gasten naar het rijksmuseum en begeleiders en twee naar het van Gogh museum met begeleiders.

Ik, Petra, was naar het van Gogh museum samen met Bernadette en onze begeleiders Suzanne en Michiel.

We konden snel het museum in wat zeer toegankelijk was voor rolstoel en scootmobiel.

Daarna zijn we met elk een begeleider het museum door gegaan. Waarbij we veel hebben geleerd/gelezen over het leven van Vincent van Gogh. We hebben uiteraard zijn beroemdste schilderijen de zonnebloemen, het gele huis en de aardappeletters kunnen bewonderen. En hoe hij al schilderend naar de schilderijen is gekomen om ze te maken. Het gezegde al doende leert men is goed van toepassing op Vincent van Gogh.

Tussen door hebben we wat gedronken en gegeten al vraag ik mij wel af is wortel/mango en bietensap nu echt zo lekker of was dat de compensatie voor het saucijzenbroodje ;-) ? Wij de gasten hielden het simpel bij de thee met een saucijzenbroodje.

Hierna nog terug het museum in en verder rondgereden.

Het was een fantastische dag en nog leerzaam ook. Na afloop nog het boek gekocht oog in oog met Vincent van Gogh kan ik thuis nog een keer rustig alles na lezen.

Groetjes,   Petra Waelepoel

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken