Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lets Dance

img2144jpg

Om 20.30 uur barste dan echt het feest los en al snel stond de hele zaal te swingen. Het was één grote feestende massa met mensen.

Let’s Dance
Vrijdagavond 17 november was het dan zover………met een aantal gasten van Jong Amsterdam naar Let’s Dance in de Ziggo Dome.
We hadden afgesproken naast de Burger King, maar er waren 2 gasten die niet konden wachten en het liefst meteen naar binnen wilden bij de Ziggo Dome.

Zij hadden zich dan ook meteen maar door de taxi voor de ingang van de Ziggo Dome laten afzetten. Na wat appen en bellen via de groepsapp die speciaal voor deze avond gemaakt was, waren we al snel compleet.


Aangezien we nog te vroeg waren om bij de Ziggo Dome naar binnen te gaan en we niet een half uur buiten wilde koukleumen, zijn we eerst wat gaan drinken bij het naastgelegen café Club Ziggo. Tijdens deze gezellige kennismaking met de vrijwilligers van de Nuon Foundation en vrijwilligster Astrid van Jong Amsterdam, konden we ons voorbereiden op een fantastische en swingende, maar ook zeker gezellige avond.

Zo rond de klok van 19.00 uur ging de zaal open en zijn we richting de Ziggo Dome gegaan. We konden plaatsnemen op een speciaal rolstoelpodium. Van hieruit hadden we goed uitzicht en konden we alles prima zien en horen. Om 20.30 uur barste dan echt het feest los en al snel stond de hele zaal te swingen. Het was één grote feestende massa met mensen.
Gastheer Humberto Tan ontving, speciaal uit Amerika, The Pointer Sisters met bekende hits als ‘Jump (For My Love)’ en ‘I’m So Excited’. Daarnaast traden Fedde Le Grand, Timor Steffens, Romy Monteiro, Ben Liebrand, DI-RECT en Dr Alban op. Fedde Le Grand sloeg als music director van ‘Let’s Dance’ een brug tussen de hits van toen en nu. Samen met 's lands beste danser en choreograaf Timor Steffens creërden zij spectaculaire showblokken, waarin muziek en dans samenkwamen.


Van dansen en swingen krijg je dorst, dus zorgden de vrijwilligers van de Nuon Foundation voor genoeg te drinken tussendoor. Kortom we werden op en top verwend en hebben met zijn allen genoten van deze geweldige avond.
Namens Berivan, Ayla, Wandana, Danny en mezelf (Mascha) wil ik zowel de mensen van de Nuon Foundation als onze vrijwilligster Astrid hartelijk bedanken voor deze fantastische avond. Voor herhaling vatbaar!!!!!!!
Groetjes, Mascha

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken