Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ik krijg de glimlach nog steeds niet van me gezicht af; gister is namelijk 1 van mijn grootste wensen uitgekomen.

Zonnebloem afdeling

Ik krijg de glimlach nog steeds niet van me gezicht af; gister is namelijk 1 van mijn grootste wensen uitgekomen.

 

Ik krijg de glimlach nog steeds niet van me gezicht af; gister is namelijk 1 van mijn grootste wensen uitgekomen. Dankzij de zonnebloem jong Amsterdam mocht ik samen met mijn zus Meike in een luchtballon. Het was even spannend of Meike wel mee kon; maar zelfs daar had Denise ( van de zonnebloem ) een idee op! dankzij haar en de inzet van de wensenambulance hebben ze ervoor gezorgd dat ook Meike veilig mee vervoerd kon worden. Om 5 uur vertrokken we allemaal richting Amersfoort. 

 

ik kon het bijna niet geloven; over een paar uur gaat mijn grootste wens gewoon uitkomen. Op een weiland waar we de lucht in zouden gaan verzamelden  er nog 6 andere luchtballonen zich om klaar te maken. Maar die van ons was toch anders dan die van de rest, de ballon waar wij in gingen had namelijk 2 stoelen die omhoog gingen zodat wij net zo veel zagen als de mensen die stonden. Om 8 uur gingen we dan eindelijk de lucht in, naast Meike stond de ambulance verpleegkundige achter ons stonden nog Anna en Stef 2 vrijwiligers van de zonnebloem en dan was er nog de ballonvaarder en zijn collega, De andere mensen gingen er met de auto achteraan om ons weer bij de landingsplaats te ontmoeten. Het was zoo stil en vredig in de lucht en echt zooo mooi!! Ik zat eerlijk gezegd het meest tegen de landing op maar ook dat viel heel erg mee!. Na nog een glaasje champagne en wat nagenieten was het tijd om naar huis te gaan. Meike en ik mochten nog een ding bedenken wat we heel graag op de terug weg wouden doen; al snel waren wij eruit wie wil er nou niet alle verbaasde gezichten zien als we met een ambulance langs de mc drive te gaan en zo gezegd zo gedaan.  Thuis gingen we heel snel ons bedje in met een hele grote glimlach nadenkend over de hele dag zijn we lekker in slaap gevallen!. super super bedankt alle vrijwiligers van de zonnebloem en de wensenambulance dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt!!


Groetjes Brechje 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken