Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum night

9f5024de-c58e-4b5a-b2a9-7afefd9a0811jpeg

Mooie en leerzame avond met prachtige schilderijen,

Op zaterdag 3 november verzamelde er enkele vrijwilligers en gasten bij het Rijksmuseum voor een gezellige avond de Museumnacht.

Onze wandeling begon door het Rijksmuseum, hier zagen we schilderijen aan de muur van de Nachtwacht van Rembrant. Wow wat een mooi schilderij heb deze nog nooit gezien. hier werd het een en ander uitgelegd door vrijwilligers wat de nachtwacht maar ook andere schilderijen betekende. hierna gingen we even wat drinken met ze alle.

hierna gingen we naar het Stedelijk museum hier mochten we niet zelf door het museum lopen dus wachten we op iemand die met ons mee ging. helaas moesten we na 5 a 10 min alweer weg en werd het bovenste gedeelte gesloten.

Daarna gingen naar het van Gogh museum hier zag ik ook werken van hem wat ik nog nooit gezien heb; zovaak kom ik niet in het museum maar het is zeker de moeite waard. De zonnebloem kon niet ontbreken en hier hebben we een groepsfoto gemaakt.

Mooie avond vol mooie schilderijen en weer wat geleerd over kunst!.

groetjes Wandana.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken