Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelletjes middag

img2162jpg

Hierna gingen we met klein groepje de escape room naar binnen. Deze had Stef helemaal zelf gemaakt en neergezet.

Spelletjesmiddag bij de jongeren van de zonnebloem Amsterdam


Om 15:00 begon het programma met een introductie over wintersport voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze informatie werd gegeven door een stagiaire van de stichting swg zij studeert voor sport en management. Ze organiseren 2 reizen een naar Italië inclusief vervoer en Oostenrijk exclusief vervoer. Nu hebben wij best wel zin om zoiets te doen echter de adl zorg moet je zelf regelen en er is geen tillift aanwezig bij het overzetten naar de zitski.

Maar als je deze hulp maar beperkt nodig heb en je houdt van sneeuw is het een aanrader ( PS wel een goed gevulde rekening hebben )


Hierna gingen we met klein groepje de escape room naar binnen. Deze had Stef helemaal zelf gemaakt en neergezet. Doel was om binnen 45 minuten de muis te vinden en daarmee de tijd te stoppen. We hebben heel erg veel gelachen maar niet de muis gevonden. En na afloop kregen we wel de uitleg. En toen baalde wij behoorlijk want het was simpeler dan we hadden gedacht.


Hierna weer terug naar de ruimte om andere spellen te spelen of om lekker te kletsen. Intussen maakte een paar vrijwilligers het eten klaar ( wraps met gehakt en/of kip) en konden wij lekker smullen. Rond 19:15 kwamen de eerste busjes om ons op te halen en hebben sommige de taart gemist van de vrijwilliger Mark die jarig was geweest.
Volgende bijeenkomst is het galadiner met als thema foute kerstrui. Ik heb er nu al zin in. 😊 Groetjes
Petra

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken