Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

The illionisten

Zonnebloem afdeling

De tover magie was er al vanaf het begin; op 6 januari kregen we een mail om samen met de Nuon naar The Illionists in de HMH te gaan

The Illusionists

En dat nog wel op de geluksdag vrijdag de 13e, maar het ging gelukkig goed -> iedereen die uitgenodigd was er optijd.

De tover magie was er al vanaf het begin; op 6 januari kregen we een mail om samen met de Nuon naar The Illionists in de HMH te gaan. Maar, op het adres aangekomen, nergens geen Heineken Musical Hall te ondekken?? The Illusionisten hadden met hun magie krachten de naam verandart in AFAS Live. 

Maar, alles kwam goed en we kregen eerst een heerlijk welkomst drankje van Nuon en daarna begon begon de show met zeven van de beste Illunionisten van de wereld.

Van alles kwam voorbij, een waterbak/kettingen/pijl en boog/kaarten en zelfs angry birds.

In de pauze hebben we heerlijk wat gedronken en onze magen zonder illusie gevuld maar met een lekker broodje worst.

Na de pauze kwam er nog meer illusie en verbazing hoe kunnen ze ons zo voor gek houden??

Aan het einde van de avond ging iedereen na leuke avond met de metro/auto/taxi naar huis.

Bedankt Emiel

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken