Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lipdup

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 29 april was het weer tijd voor de maandelijkse activiteit, dit keer zouden we een Lipdub gaan maken. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar, het blijkt het maken van een filmpje te zijn op mu

 

 

Zaterdag 29 april was het weer tijd voor de maandelijkse activiteit, dit keer zouden we een Lipdub gaan maken. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar, het blijkt het maken van een filmpje te zijn op muziek, allemaal stukjes aan elkaar, zeg maar. Voordat we beginnen, wachten we nog even tot alle deelnemers er allemaal zijn en is er tijd om even gezellig bij te kletsen. Nu is het wachten op het bedrijf dat samen met ons de Lipdub zou gaan maken.

Na een lange tijd wachten, waarin Denise heeft geprobeerd om contact te zoeken met de persoon die zou komen, blijkt dat er helaas een vergissing is. De desbetreffende persoon had per abuis een verkeerde datum in zijn agenda staan, waardoor het "feest" niet door kan gaan. Jammer voor Bernadette, die heel graag die dag als Koekiemonster verkleed wou gaan.

Wij hebben in goed overleg besloten om er dan maar een gezellige spelletjesmiddag van te maken. Dus zijn we met z'n allen gaan  Keezen. En, omdat Denise de dag ervoor jarig was, hebben we ook nog even heel goed voor haar gezongen en kregen we nog een lekker stukje taart, gemaakt door Nathalie en Denise. Was erg lekker meiden! Ondanks dat de
middag niet was gegaan zoals gepland, was het toch erg gezellig. Op naar de volgende activiteit!

Sylvia

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken