Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Djembe les

Zonnebloem afdeling

We kregen een Djembé les van een leuke leider die zelf uit Zuid Afrika kwam. Eerst trommelde hij zelf om zo alle technieken te laten zien en wij deden hem dan na.

We kregen een Djembé les van een leuke leider die zelf uit Zuid Afrika kwam. Eerst trommelde hij zelf om zo alle technieken te laten zien en wij deden hem dan na. Er werd eerst volgens hem op oma tempo getrommeld heel erg langzaam; tussendoor zongen we wat waarna hij de opmerking maakte als je in Aftrika zo stil zit te zingen dat vind iedereen saaid dus kom maar op met bewegen. 

Uit eindelijk werken we gesplitst in 2 groepen zodat de tempo sneller was en mooier begon te klinken door 2 verschillende klanken. 

We kregen ook uitleg waar de het van gemaakt was;
van een geitenvel en oude boomstammen. Daarna omdat we tijd overhadden deden we nog een spelletje en werd er om 17 uur Friet met natuurlijk wat lekkers erbij geregeld. 

Het was heel mooi te zien hoe de groep bij elkaar zat en met veel gezelligheid sloten we de dag af. 

groetjes Erwin.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken