Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Safari Park Beekse Bergen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Het was al vroeg opstaan voor iedereen want we moesten toch echt om 8:45 verzamelen!. De vrijwilligers en gasten waren zich al aan het verzamelen en ook de touringcar kwam lekker op tijd


Safari Park Beekse Bergen 

Het was al vroeg opstaan voor iedereen want we moesten toch echt om 8:45 verzamelen!. De vrijwilligers en gasten waren zich al aan het verzamelen en ook de touringcar kwam lekker op tijd. 

Koffie en thee in de kannen vullen en bekers pakken en iedereen nog een toilet ronde; iedereen touringcar in en konden we om 9:30 vertrekken. 

In de bus kreeg iedereen nog een flesje drinken mee voor onderweg en zakje chips!. na 1,5 uur waren we aangekomen bij Safari park en werden we een parkeerplaats op geleidt. daar gevraagd of we bij de ingang mochten uitladen maar nee dat mocht niet dus dan de bus daar maar stallen en iedereen uit de bus geladen. aan het einde van de parkeerplaats werd alles geblokkeerd met behoorlijke balken wie niet verschoven konden worden dus ook de rolstoelers daar niet langs kunnen. een medewerker van de safari park kwam naar ons toe en vroegen we waar de ingang van Sarafi park was. maar dit was nog een heel stuk verder op. dus toch de bus maar laten halen door de vrijwilliger want we kunnen wel voor de ingang parkeren (leuk van die oranje pratende parkeer pion; die niet weet wat de regels zijn)

Hup de bus weer inladen en rustig aan naar de ingang gereden; en ja we hebben hier wel gelijk een melding van gemaakt want in en uit laden kost ook ruim een uur!. 

Iedereen kreeg een intrede kaartje mee en kon daar heerlijk rustig even rondlopen en van de dieren genieten. foto's werden gemaakt en heerlijke omgeving. we kwamen elkaar met de lunch weer tegen en hebben gezamenlijk wat gegeten. de laatste loodjes werden in het park gelopen/gerold want om half 3 moesten we verzamelen bij de ingang. We gingen een auto safari gaan doen. Iedereen in de bus geladen en door naar de auto safari. daar zou (na 3 x vragen) een medewerker komen die ons een uitleg geeft over alle dieren en hoe het daar gaat!. maar aangekomen bij de Autosafari werd pas duidelijk dat we deze persoon moesten ophalen bij de ingang; dus ging iemand haar halen!. dus we blokkeerde de weg een beetje waarna de flink aantal auto;'s stonden te wachten. bij binnenkomst van de medewerker legde ze alles uit en kregen we alle uitleg die we wilde hebben en konden we nog meer foto's van een andere kant maken. 

We hebben mazzel gehad want er was deze week 2 baby's geboren een bij de giraffe en bij de Zebra. ook liepen er nog kleintjes rond bij de Olifant. 

Na wat rommelig organisatorisch begin van Safaripark hebben we een super leuke dag gehad!.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken