Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Volendam klederdracht en uit eten

Zonnebloem afdelingsnieuws

Volendam moet je als Nederlander gewoon is geweest zijn, veel toerisme en leuke souvenirs winkels en natuurlijk mag de foto in klederdracht niet ontbreken.

Dagje Volendam

Volendam moet je als Nederlander gewoon is geweest zijn, veel toerisme en leuke souvenirs winkels. Toeristen (vooral Chinese) kijken ons dan ook aan als attractie want er werden de nodige foto's gemaakt i.v.m. onze rolstoelen. 

Eerst hadden we wat vrije tijd om eventueel winkeltjes in te gaan en hebben we heerlijke Kibbeling gegeten bij Vishandel Lekkers waar we een behoorlijke korting kregen. 

Natuurlijk mag het Klederdracht niet missen, dus hadden we een afspraak gemaakt om in klederdracht op de foto gemaakt. We hielpen eerst de gasten om de pakken aan te trekken en daarna de vrijwilligers. Daar werden natuurlijk de nodige foto's gemaakt door onze vrijwilligers; en JA er staat geen eigen foto's maken!. maar wie zijn wij om dit natuurlijk even te negeren. Dus naast de officiële foto's zijn ook andere leuke foto's gemaakt.

Na de fotoreeks zijn we doorgegaan naar Restaurant Lotje, het eerste drinken werd al snel besteld want we hadden wel dorst gekregen waarna we uitleg kregen over de kaart. Voorgerecht lieten we zitten en begonnen gelijk het hoofdgerecht te bestellen en wat ziet het er prachtig en heerlijk uit en zo smaakte het ook!. Na de hoofdgerecht zijn we begonnen aan het Toetje en net als de hoofdgerecht was dit een prachtig exemplaar en ook net zo lekker. Goede service en goed toegankelijk voor rolstoelers!.

Na nog een kopje thee/koffie sloten we af en ging iedereen huiswaard. We hebben een super leuke dag gehad met stralend en warm weer.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken