Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paaseieren maken

Zonnebloem afdelingsnieuws

Al snel volgde de gasten, iedereen nam plaats aan de tafel wat helemaal vol stond met verschillende instrumenten om de bonbons te maken

25 maart chocolade bonbons maken. 

Om 11uur verzamelde de vrijwilligers om alles klaar te zetten, al snel volgde Pawel met 2 collega;s die de workshop voor ons verder regelde. Zijn impressie was om paaseireren te maken. 
Voor hun was het veel voorwerk want ze hadden heel veel lekkere chooclade mee wat iedereen kon proeven

Al snel volgde de gasten, iedereen nam plaats aan de tafel wat helemaal vol stond met verschillende instrumenten om de bonbons te maken. Eerst vertelde we een kleine update; want 8 Maart overleed Dave en vorig jaar 25 Maart overleed Mirjam en wilden 1 minuut stilte houden. Na deze minuut wat voor sommige moeilijk was gingen we door met bonbons maken. 

Pawel legde alles zo goed mogelijk uit; het verwarmen en koelen van chocolade en hoe je het beste je chocolade paasei kan versieren. Iedereen kreeg een ei die ze zelf mochten versieren, er stonden zowel chocola in 4 verschillende smakken; 60 procent puur, melk, wit en caramel, er was fondant. 

Nadat iedereen het paasei had versierd gingen ze marsmello van bosvruchten in het chocolade dopen en deze versierde ze ook. Daarna was er nog ruime tijd over om bonbons te maken wat je maar wilde. 

Iedereen kreeg een heerlijke doos bonbons/paasei mee naar huis die ze heerlijk kunnen opsnoepen bij de koffie/thee. 

Pawel en collega's bedankt voor jullie workshop!.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken