Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bbq met thema jaren 80/90

Zonnebloem afdelingsnieuws

De bbq's werden aangesloten; Helaas bleek er een gasfles te missen (ja deze heb je nodig :P) en de andere bbq deed het niet, dus snel BBQ gemak gebeld.

BBQ,

Onze jaarlijkse BBQ is weer inzicht; Om 12 uur verzamelde het bestuur zich bij elkaar om alvast zoveel mogelijk klaar te zetten en natuurlijk wachten op de bbq's. De laatste boodschappen werden gehaald en alles werd in de koelkast gezet. Het muziek kwam te plaatsen om voor ons muziek uit de jaren 80/90 te draaien. 

De bbq kwamen binnen en werden op de tafels buiten gezet; aansluiten kon later wel gebeuren. De vrijwiligers en gasten kwamen binnen; jassen uit en gezellig met elkaar zitten. De bbq's werden aangesloten; Helaas bleek er een gasfles te missen (ja deze heb je nodig :P) en de andere bbq deed het niet, dus snel BBQ gemak gebeld. Alvast 1 bbq aangesloten en warm laten worden; de eerste vlees werd er op de bbq gelegd. Helaas kwam de chauffeur kwam pas rond 17:45 terug om de andere gasfles en een nieuwe bbq neer te zetten. 

Voor de gasten met allergie werd er appart eten bereid in de keuken; dit om te voorkomen dat er toch iets gebeurd. 

Even tijd om toch nog een groepsfoto te maken want dat hoort echt bij onze bbq. hij komt tussen de fotos dus kijk hoe leuk deze is!. Na de foto werd toch 1 van onze gasten niet lekker; dus gelijk haar medicatie kunnen laten toedienen door onze verpleegkundige. na het even aangekeken te hebben toch een ambulance moeten bellen. 

De rest van de groep kreeg dit natuurlijk ook mee, maar ondangs alles pakte de sfeer zich weer goed op. Na het eten kon er nog een heerlijk ijsje, met brownie gegeten worden en sommige gasten wilde nog even dansen. Helaas kwamen veel taxi's vroeger dan gepland maar ja daar heb je niet alle zeggenschap op. 

Ondangs een flinke onderbezetting wil ik toch de vrijwiiligers bedanken en ook de vrijwilligers die toch nog een uurtje kwamen helpen. Fijn dat de gasten het naar hun zin hebben gehad. Op naar onze volgende uitje.

 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken