Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ballonvlucht

Zonnebloem afdelingsnieuws

Je bent aanwezig bij de verschillende leuke activiteiten en het is een verrijking om zoveel bijzondere en leuke mensen te ontmoetten. Maar zwaar en vermoeiend kan het soms ook zeker zijn.

De lucht in is mogelijk voor iedereen.
Nog niet zolang kan en mag ik mij vrijwilliger noemen van de zonnebloem. Vrijwilliger worden is nou eens een van de dingen in het leven die je niet voor je zelf doet. Je bent aanwezig bij de verschillende leuke activiteiten en het is een verrijking om zoveel bijzondere en leuke mensen te ontmoetten. Maar zwaar en vermoeiend kan het soms ook zeker zijn. 

Ik heb het dan ook oprecht als een cadeautje ervaren dat ik met twee geweldige gasten Titia en Wandana een ballonvlucht heb mogen maken boven het prachtige Amersfoort en Nijkerk. De spanning was bij alle aanstaande ballonvaarders voelbaar voor het opstijgen. U moet van mij maar aannemen dat het een zeer indrukwekkend geheel is het ontvouwen en klaar maken van een luchtballon. Het is indrukwekkend en spannend te gelijk. 

De stoere mannen die hard werken om een ballonvaart mogelijk te maken lieten zien wat erbij komt kijken voor dat een ballon de lucht in gaat. Uitvouwen, de mand op een van zijn zijde klaarzetten, zorgen dat alle lijnen niet in de war raken en de warme lucht de ballon in laten, het was een spektakel om te zien. Wanneer ik mijn blik even afwende van dit spektakel zag ik alleen maar lachende gezichten, ook mijzelf betrapte ik op een niet te stoppen lach op mijn gezicht. Het momenten dat de gasten Titia en Wandana de zitplekken in de ballon hadden gevonden vervulde mij met trots. Trots op het feit dat dit mogelijk is. Dat wie of wat je bent er bij de zonnebloem niet toe doet en iedereen kan en mag genieten van de mooie dingen in het leven. 

Over de ballonvaart zelf ga ik niet te veel schrijven. Er is echt maar een manier om te begrijpen hoe het is in een ballon, en dat is zelf (als de mogelijkheid zich voordoet) meevaren met een luchtballon. Dan denk ik dat u het met mij eens zult zijn dat de rust en stilte en het gevoel overgeleverd te zijn aan de natuur (de wind) je vervult met intens geluk. 

Melvin Kuipers

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken