Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Diner bij Kimpton de Witt hotel Amsterdam

Zonnebloem afdelingsnieuws

Afgelopen november kregen we een mailtje van Kimpton de Witt Hotel in Amsterdam,

Afgelopen november kregen we een mailtje van Kimpton de Witt Hotel in Amsterdam, via onze districtshoofd Joke kregen wij een maaltijd aangeboden voor 20 personen. Het hotel wilde iets doen voor mensen met minder budget en de kok wilde dit heel graag doen. Hij heeft zich al de hele tijd er op verheugd om voor ons te koken. 

We werden ontvangen door het personeel en kregen als eerste een cocktail zonder alcohol. 
Daarna gingen we een zaal in waar de tafels gedekt waren en gezellige kerstmuziek draaide. 

Als voorafje kregen we kipstukjes en warm brood met boter. 
Daarna konden we genieten van een 3 gangen menu, bestaande uit:
Voorgerecht: Tataar van ossenworst met Amsterdams garnituur
Hoofdgerecht: Maïskip met winters garnituur en saus met gepofte knoflook
Dessert: Appel kaneel dessert

Na het heerlijke diner kregen het personeel een super applaus voor al hun goede zorgen en het heerlijke eten. 

Na het eten en even nog gekletst te hebben kwamen de meeste taxi's om de gasten thuis te brengen. Helaas waren er 2 taxi's vertraagd dus we bleven nog even binnen wachten in ontvangstruimte; laat er nou in deze ruimte allemaal bakken met snoep staan dus we konden nog even wat snoepen met de overgebleven gasten en vrijwilligers. 

Namens onze groep bedankt voor de goede zorgen aan het Kimpton de Witt Hotel Amsterdam. 

Voor iedereen alvast super veel plezier met kerst en alvast een goed en gezond maar vooral gezellig 2018.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken