Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bbq thema beauty en nerds

maar nog steeds de vraag als beauty of als nerd? ja dat moet je toch even wachen op de foto's

30 juni · ·
Zaterdag 30 juni 2018 - BBQ thema Beauty en the Nerds
Eind januari kwam het bericht, een bbq met een thema; maar ja welk thema zou het nu weer zijn? Nou het thema werd Beauty en de Nerds! Maar wat trek je aan.. ehm...... de resultaten zie je natuurlijk in onze foto's.


Om 14 uur verzamelde wat vrijwilligers om alles klaar te zetten; tafels naar buiten, parasols en natuurlijk niet te missen onze muziek box! en de slingers werden opgehangen; flamingo's werden uitgevouwen en de palmbomen werden geplant.
Om 16 uur kwamen langzamerhand de gasten binnen en stuk voor stuk verkleed, maar nog steeds de vraag als beauty of als nerd? ja dat moet je toch even wachen op de foto's.


Benji hadden we ingehuurd om voor ons te BBQ-en, dus hij verzorgde alles; stokbrood, vlees en heerlijke salades!
Hierdoor konden wij echt onze gasten helpen en niet steeds weglopen en het eten koud laten worden voor hun en het was gezellig dat een aantal vrijwilligers bij een tafel gingen zitten om daar hun hulp aan te geven.


Na het eten werd er nog snel een ijsje gehaald maar dit was echt een mini ijsje; want met 1 hap heeft iedereen hem al in de mond zitten. maar hij smaakte prima.


Taxi's kwamen en iedereen ging huiswaarts en werden de laatste spullen naar binnen gebracht en in de vaat gezet.
Oke nu zet ik echt de foto's van onze mooie outfits en oordeel hoe leuk deze dag was en vooral hoeveel inspiratie onze gasten en vrijwilligers hadden. Nu nog het thema voor volgend jaar bedenken? Heb je een idee zet hem dan hieronder. 

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken