Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creatieve middag

Studenten groep Knappe Koppen organiseren regelmatig activiteiten voor verschillende doelgroepen, waaronder ook De Zonnebloem.

Zondag 10 juni 2018
Creatieve middag schilderen met studenten Knappe Koppen.
Studenten groep Knappe Koppen organiseren regelmatig activiteiten voor verschillende doelgroepen, waaronder ook De Zonnebloem.


De vrijwilligers van de Knappe Koppen hadden een schilder workshop georganiseerd in het Crea Café op de campus van de UVA. De Zonnebloem Regio Groot Amsterdam had deze activiteit uitgezet onder de de afdelingen. Totaal waren er ca. 20 gasten van o.a. West, Noord, Diemen en onze afdeling Jong Amsterdam.
Om 2 uur werden we hartelijk verwelkomt door de studenten met een kopje thee of koffie en een brownie.


Daarna kregen we uitleg over de verschillende technieken van het schilderen, met de kwast, spons, bankpasje of tape konden de gasten aan hun kunstwerk beginnen.
Zo rond half 4 waren de meesten klaar met hun meesterwerk en konden ze drogen. We hebben nog lekker buiten aan het water gezeten in de zon. Om half 5 kwamen de eerste taxie busjes alweer om de gasten op te halen.
Erg leuk dit initiatief van deze Knappe Koppen! Zeker voor herhaling vatbaar. Namens onze gasten bedank voor deze activiteit! Ook dank aan Zonnebloem Regio Groot Amsterdam voor het organiseren samen met de studenten.


P.s. zie de foto's van onze gasten hoe ze hebben genoten en de resultaten van de schilder workshop.
op naar volgende uitjes!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken