Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dierenpark Rhenen

Het zou flink zonnig worden gisteren en wij gingen net als vele mensen naar Dierenpark Rhenen

Zaterdag 26 mei 2016
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Het zou flink zonnig worden gisteren en wij gingen net als vele mensen naar Dierenpark Rhenen. Om 8.00 verzamelde de vrijwilligers bij de Draad en al snel volgden de gasten. Nog even wat drinken en boodschappen in de bus doen en dan inladen. Al snel kwamen we er achter, een probleempje : teveel rolstoelers; dit loste zich snel op aangezien de mensen in een gewone rolstoel over konden stappen.

Alle gasten in een elektrische rolstoel bleven in hun stoel zitten, want deze stoelen kan je toch niet inklappen. De handbewogen rolstoelen werden onder in de bus geladen.


Iedereen zat en na een kleine vertraging gingen we richting het dierenpark. File shit, maar gelukkig was deze snel opgelost, want er waren een aantal mensen snel afgeslagen bij de benzinepomp, omdat ze de file zagen en via deze afslag, reden ze de baan op. Tja, had dat veel wachten verholpen ,nee! Er zaten voor in de bus 2 mensen te praten en de chauffeur luisterde mee en nam per ongeluk de verkeerde afslag, maar ach dieren zijn dieren.

We kwamen veel groen en dieren tegen op deze smalle route. Hoe hij zich met deze bus door heen wist te komen, echt super goed!
Bij aankomst zat er een gast en 4 andere vrijwillgers op ons te wachten en een van onze vrijwilligers heeft de kaartjes voor ons gekocht, aangezien het mega druk was en na lang aandringen hebben we toch een koritng gekregen, want we waren met 32 man totaal. Dank hiervoor!


Iedereen ging zijn eigen weg; de een ging gelijk naar de panda's en de andere naar de zeeleeuwen. Onderweg kwamen we nog Marlayne Sahupala en Patrick Martens tegen die ons ook gingen helpen voor een paar uurtjes. Hoe leuk was dat!.
Panda's en ijsberen waren lekker lui aan het liggen en liggen en liggen en af en toe kwam er beweging in, maar ze hadden het ook erg warm. Het ene groepje nam langer de tijd voor een lunch en de andere namen weer tijd voor een ijsje.


Alle vrijwilligers moesten flink duwen in deze hitte en zorgen dat er bijna niemand verbrandde, dus smeren en smeren en drinken, want het was erg warm voor een dagje dierenpark.
Verder dus rustig aan en lekker naar dieren kijken en gezellig bij kletsen met iedereen.


Om 16 uur nog even een groepsfoto en hup de bus weer in om richting Amsterdam te vertrekken. Onderweg gingen we patat en snack erbij bestellen, want iedereen had reuze trek! Bij aankomst hebben we iedereen de bus uitgeladen en kwam ons eten al aan. Snel dekten we de tafels en hebben we genoten van het eten van deze gezellige afsluiting!
Na een lange prachtige en zeker gezellige dag ging iedereen huiswaarts!
Bedankt vrijwilligers, namens onze gasten voor deze super leuke dag!
Op naar het volgende uitje!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken