Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Scheveningen en de pier

Maar dat was natuurlijk geen reden om dit leuke evenement af te blazen en dat was maar goed ook, want wat een prachtig weer hebben we gehad!

De pier en strand:
De weervoorspelling was niet zo goed, veel regen zou er zijn in het westen van het land. Maar dat was natuurlijk geen reden om dit leuke evenement af te blazen en dat was maar goed ook, want wat een prachtig weer hebben we gehad! De busreis liep heel voorspoedig, en rond 11:00 uur schoof iedereen langzaam aan voor koffie met gebak in de Waterreus. Een prachtige locatie aan het strand dichtbij de rolstoelverhuur, waar we vorig jaar ook hele goede ervaringen hebben opgedaan,

Toen was het zonovergoten en zaten we lekker buiten. Nu was het bewolkt en bood de gezellige serre uitkomst voor ons gezelschap. Er brandden gezellige vuurtjes, de stoelen en plantjes moeten wel aan de kant zodat we lekker de ruimte hadden.
Buiten op het strand waren diverse mensen actief, kitesurfers die genoten zichtbaar van het ruige weer. Af en toe kwam er een flinke bui over ons heen maar zaten lekker droog. Doordat het een beetje wisselvallig weer was, kwam het programma ook een beetje op losse schroeven te staan. Strandstoelen waren gereserveerd maar was er een alternatief? Ja daarover was nagedacht! De boulevard bood volop mogelijkheden om ons te vermaken.

Sommige zijn in Sealife Aquarium geweest, andere hebben lekker geshopt in de winkel passsages en op de pier en de rest ging toch een deel het strand op. Alleen al de wandeling over de boulevard bleek een belevenis, het spel van de zee, de zon, de wolken.. mensen en kunst op straat, allemaal prachtig om naar te kijken.

Tja en toen het mooie weer leef aanhouden was slechts een kleine stap naar een strandstoel. Dat moeten we toch maar gaan doen. Omdat de groep inmiddels geplistst was, kon slechts een handjevol mensen daar van genieten. Jaloerse gezichten die waren er niet, want aan de verhalen te horen had ieder schijnbaar erg zinvolle dag beleefd. Mijn eigen hoogtepunt was de wandeling met een paar dames over de pier waar ik al zeker 20 jaar niet meer was geweest.

Het reuzenrad en de tokkelbaan die waren er toen niet. Prachtig om te zien met de golven onder ons. Kortom een dag die me weer bij zal blijven en waar weer liefde in de harten geschreven. Super dat dit allemaal mogelijk is geworden dankzij vele sponsors. Hopelijk weer voor herhaling vatbaar en tot een volgende keer! Benno.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken