Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

scheveningen Sea Life

Na een mooie wandeling over de boulevard gingen we naar binnen bij Sea Life, een zeeaquarium in Scheveningen.

Scheveningen & Sea Life:
Na een mooie wandeling over de boulevard gingen we naar binnen bij Sea Life, een zeeaquarium in Scheveningen. De route binnen zijn leuke kronkelpaden waarbij het lijkt of je in een schip bent en steeds dieper het ruim ingaat. Er zijn veel verschillende vissen te bewonderen waaronder zeeroggen, piranhas, finding nemo vissen, zeepaardjes, kwallen en zee-annemoon en koraal. In de tunnel waar je doorheen loopt zwemmen de vissen om je heen en zijn ze ook boven je hoofd.

In dit aquarium zwemmen kleine haaien, roggen en een grote schildpad. Hier zijn we na iets gedronken te hebben nogmaals naartoe gegaan. Het was erg mooi. Naast alle vissen heeft Sea Life ook pinguïns en otters in een buitenverblijf. Het was een erg leuk bezoek, we hebben genoten van alle dieren. Astrid

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken